Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ismét kiállítjuk a Savaria Karneválon készült legjobb amatőr fotókat

Mégpedig a Berzsenyi Dániel Megyei Könyvtárban. Éspedig január kellős közepén.

Idén van az, hogy kimondhatjuk: már tizennegyedik alkalommal kérte szerkesztőségünk a vállalkozó szellemű fotósokat, hogy saját szemszögükből láttassák velünk a Savaria Történelmi Karnevált. Szerencsére nem kellett túlzásba vinnünk a kérést, 2015-ben is özönlöttek, buzogtak, áradtak digitális postaládánkba a képek.

Aminek örülünk, hiszen tisztában vagyunk vele: ezek nem csak úgy léteznek, bele a vakvilágba, pár pillanat erejéig, hogy aztán mindenki elfelejtse őket - nem, ezek évtizedek múlva a város képi archívumának szerves részét képezik majd.

Trajbár Balázs

Ezért is szólunk jó előre: 2016. január 13-án délután ötkor mindenkit várunk a Berzsenyi Dániel Megyei Könyvtárban, ahol lehull a lepel a zsűri által legjobbnak ítélt képekről is, és keretbe is kerülnek ezek a legjobb fényképfelvételek az idei évi kosztümös-histórikus-beborozós szuperbuliról.

Naptárakba beírni ér!

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra