Még kétesélyes az idei Savaria Karnevál sorsa

Egyelőre kivárnak a döntéssel.

Május végéig kell eldönteni, hogy megrendezik-e az idei Savaria Karnevált - mondta hétfői online fogadóórán Nemény András: A szombathelyi házi- és fogorosok egyelőre maradnak rendelőikben és a rendelési idő sem változik 2020. March 30. 18:47 Nemény András, Szombathely polgármestere.

Ha május végén azt az információt kapják a kormánytól, hogy augusztus végén veszély nélkül meg lehet rendezni egy szézezres nagyságrendű, többnapos rendezvényt, akkor elkezdik a szervezést. Tovább nem tudnak várni a döntéssel, mert rövidebb odú alatt nem lehet megszervezni a karnevált.

Nemény megjegyezte, a karnevál Szombathely legnagyobb rendezvénye, ami mintegy egymilliárd forint bevételt hoiz évente a város vállalkozóinak, így, ha egy mód van rá, megrendezik. De hozzátette, jelenleg szkeptikus az idei karnevál ügyében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek