Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Levélben állnak ki megvádolt tanáruk mellett a szombathelyi diákok

Az is írják, hogy az osztálypénzből tavaly Horvátországba utaztak, az idén Velencébe készülnek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az egész osztály nevében írom ezt a levelet, mivel mind beleegyeztek ebbe, és kezdeményezték is, amiben szeretnénk tisztázni az osztályfőnökünket.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Már második éve tanít minket, és eléggé felháborító számunkra, hogy egy teljesen összevágott videóból ítélkeznek felette, amiből a lényeg igazából nem is derül ki, és egy idegennek teljesen negatív véleménye lehet róla. Ez a kisebbik baj, de ezzel már besározzák a tanár, de még az egész iskola hírnevét is.

Pedig aki idejár, és őt tanítja a Tanár Úr, nyugodtan megmondhatja, hogy ő ilyen ember, sajátos humorral, és ez másnak teljesen félreértelmezhető lehet. Az egész osztályunk (a 13.F mellett is!) a bizonyíték arra, hogy ez csak poén, és lehetőség arra, hogy elkerüljük a rossz jegyet a lustaságunk miatt. Ő így motiválja a diákokat, ami helyén is van.

Nálunk havi szinten fizetni kell az osztálypénzt, de az, hogy előlegben befizessünk egy másik hónapot is, az csak arra szolgál, hogy legyen lehetőségünk bepótolni elmaradt házikat. A matricákról annyit, hogy ezzel is lehetett haladékot kapni, nem volt kötelező osztálypénzzel fizetni ilyen esetekben. Az a feltételezés, amiről mindenki, akinek fogalma nincs a dologról, és arról beszél, hogy zsebre rakja mindet, az teljesen alaptalan. Igazából, még jó is előre befizetni az éves osztálypénzt, mivel tavaly márciusban abból mi Horvátországba utaztunk, az idei összegből pedig Velencébe készülünk áprilisban.

Sokadik éve tanít már itt, és nem igazán van más tanár aki bevállalná, hogy akár egy ekkora osztályt elvigyen ilyen kirándulásokra. Jelenlegi diákok, és volt diákok is mind állítják, hogy remek, okos, igazságos tanár, sajátos humorral, és sokan köszönhetik neki, hogy a bizonyítványuk a kezükben lehet. Minket két éve tanít, heti 3 órában, és semmi probléma nincs vele, nagyon jó tanár, és nagyon jó órákat tart. Az érdekes humorával egy unalmas órát is teljesen fel tud dobni.

Mi mind mellette állunk, élő bizonyítékként, habár még nem vagyunk felnőttek, de tudjuk, hogy igazságtalanul vádolták meg, és ezt minél hamarabb meg kell oldani, mivel az állása is a tét. Az a sok ember pedig, aki szidja, annak meg annyit üzenünk, hogy szeretnék, ha ilyen tanáruk lenne. Tudjuk azt is, hogy a videón teljesen látható az arc, amit nem takartak ki, és rengeteg oldalon láttuk, hogy a név is fel van tüntetve, amiből még nagyobb bajt lehetne kavarni, de nekünk csak az a célunk, hogy miután végeztek az üggyel, mossák tisztára az iskola és a tanárunk nevét, mivel nem érdemelte ő ezt meg, sem az iskola, hogy ilyen napokat éljen.

Rengeteg helyen olvastuk a negatív véleményeket más iskolákból, és szülőktől, akik még nem tudják az igazságot, szóval szeretnénk elérni, hogy mindenki tudjon arról, hogy ez egy félreértés volt, és ez nem egy csaló iskola, mivel ide remek tanárok járnak, és büszkék vagyunk arra, hogy itt tanulhatunk.

SAVARIA/10.C

Szerdán járta be a sajtót az a videó A megvádolt tanár tényleg csak poénkodott - állítja egyik diákja 2015. January 14. 13:54 , amelyen a szombathelyi Savaria Szakképző Iskola egyik tanára osztálypénzt szed, a felvételen úgy tűnik, a pénzért cserébe nem írja be a rossz jegyeket. Az eset miatt a KLIK vizsgálatot indított.

Ma megírtuk a teljes történetet Itt az eredeti történet a "tanárvesztegetős" ügyben! 2015. January 15. 11:06 , amit több forrásból sikerült kibogoznunk, de már az első cikk is megosztotta az olvasókat, hiába védte meg a tanárt néhány diák, sokak szerint a tanár ellen eljárást kell indítani. Talán segít a tisztánlátásban a fenti levél is, amit az iskola egyik osztályától kaptunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Itt az eredeti történet a "tanárvesztegetős" ügyben!

Megtudtuk, az igazgató már december elején látta a videót, vizsgálatot kezdett.

A megvádolt tanár tényleg csak poénkodott - állítja egyik diákja

A szombathelyi Savaria szakképző tanárja ügyében folytat vizsgálatot a KLIK egy videó alapján, azt állították, hogy a diákok fizettek, hogy ne kapjanak egyest. Egy diák levélben vette védelmébe tanárát.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés