Vasárnap volt a Schaeffler Savaria VI. Futófesztivál

Amatőröknek, babáknak és mindenkinek.

Futni jó, és futni hasznos. Ezen kívül lehet benne versengeni, és elfáradni, lehet győzni és kikapni, lehet részt venni és nézegetni, integetni a nézőknek és biztatni a versenyzőket, inni adni a szomjazóknak és bekötni a cipőjüket.

VI. Schaeffler savaria futófesztivál
Kattintson a kápre a galériáért!
Mészáros D. Zsolt
Törölközővel takarni őket, ha végeztek, büszkének és mérgesnek lenni. Ennyiből is kitetszik, hogy a futás maga az élet, s mindez indokolta, hogy ma megrendezzék Szombathelyen a Schaeffler Savaria VI. Futófesztivált.
VI. Schaeffler savaria futófesztivál
Ilyen egy extra befutó.
Mészáros D. Zsolt
VI. Schaeffler savaria futófesztivál
Meg ilyen!
Mészáros D. Zsolt
VI. Schaeffler savaria futófesztivál
És a ráadás. A lányok kifutották magukat.
Mészáros D. Zsolt

És meg is rendezték. Volt emlékfutás a hatvan éves szombathelyi felsőoktatás tiszteletére - időmérés nélkül -, lehetett futni tíz kilométert egyben és váltóban is mód volt versenyezni, de a babák - három év alatt - is összemérhették az erejüket tíz és húsz méteren. Mindez megvolt, csak a szél fújt kicsit, Mészáros D. Zsolt pedig készített róla rengeteg képet. Itt a galéria.

Schaeffler savaria futófesztivál
Futófesztivál Szombathelyen
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely