Schaeffler: két éve balesetmentesen

Két éve balesetmentesen! A Schaeffler Savaria Kft. logisztika területe kiemelkedő teljesítményt ért el! A vállalat legújabb eredményéről közösségi oldalán számolt be.

„Az ember a legfontosabb érték. Feladatunk megóvni munkatársainkat, megelőzni a baleseteket, megőrizni az egészséget. Köszönöm munkatársaimnak, hogy mindig törekednek a biztonságra, szabálykövető magatartásukkal hozzájárulnak kollégáink egészségéhez, közös kiváló eredményeinkhez!” – emelte ki Szigeti Tibor ügyvezető.

Schaeffler Savaria Kft.

A biztonságos munkavégzés érdekében számos intézkedéssel védi a Schaeffler Savaria Kft. munkavállalóit. 2019 óta számos új biztonsági elemet vezettek be.

„Táblákat és sorompókat, közlekedési lámpákat szereltünk fel, padlójeleket és zebrákat helyeztünk el, biztonsági kapukat építettünk. Emellett átalakítottuk az anyagok tárolásának és szállításának módszerét” – részletezte Kovács Olivér logisztikai vezető.

Az intézkedések és a munkavállalók mindennapokban tanúsított szabálykövető magatartása igazán eredményesnek bizonyultak, így a terület két éve balesetmentes!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)