Schaeffler Savaria Évzáró: póker és buli Korda Györgyékkel és hatalmas parti ValMarral

A Schaeffler nagyszabású programmal zárta az évet.

Ezúttal is igazán kitett magáért a szombathelyi Schaeffler Savaria. Közel 2500 munkatárs bulizott együtt az Évzáró rendezvényén december 16-án.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Szigeti Tibor ügyvezető beszédében megköszönte munkatársai egész éves elkötelezettségét, áttekintette 2023 főbb történéseit, és meghitt ünnepeket kívánt mindenkinek.

Korda György és Balázs Klári fergeteges hangulatot varázsolt, több százan énekeltek, táncoltak velük. A Reptér című számot természetesen ismételni kellett a közönség kérésére. A fellépés után Korda György a pókerasztalhoz is leült a Schaeffler-kollégákkal játszani.

schaeffler buli pr
A képre kattintva galéria nyílik!
Luxfoto

ValMar csaknem másfél órás koncertjén megtelt a táncparkett, fantasztikus hangulat lett, feledhetetlen élmény volt az exkluzív előadás.

DJ Shepherd este 11 órától hajnali 2-ig keverte a legjobb mai és retró slágereket.

A svédasztalos menükínálatban mindenki megtalálhatta az ízlésének megfelelő fogást: egyebek mellett hidegtál, mustáros tarja, csirkemell gombamártással, szűzpecsenye borskéregben, falafel, zöld-fehér színű rumos golyók, és további mintegy 15 féle sütemény.

Emellett kaszinó és számos játék - csocsó, bokszgép, léghoki - szórakoztatta a vendégeket. Emlékként pedig mindenki a helyszínen készített, egyedi kiegészítőkkel színesített fotót vihetett magával.