Sean Penn lehet, hogy beolvasztja az Oscar-szobrait

De mi kell ahhoz, hogy ne tegye meg?

Vasárnap este lesz az Oscar-gála Los Angelesben. Sean Penn amerikai színész – aki nemrég Ukrajnában forgatott, de a háború miatt el kellett hagynia az országot – ultimátumot adott az eseményt szervező Amerikai Filmakadémiának: amennyiben nem teszik lehetővé, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök felszólaljon a gálán, beolvasztja a saját Oscar-díjait – írja a Deadline.com nyomán a Telex .

Penn arra biztatott minden érintettet, hogy ha nem hívják meg Zelenszkijt beszélni, akkor tiltakozzanak és bojkottálják az idei Oscar-díjkiosztót. „Ha erre kerül a sor, amikor visszatérek, nyilvánosan beolvasztom a sajátjaimat” – mondta Penn, aki a Milk és a Titokzatos folyó című filmekben nyújtott alakításáért is hazavihette a legjobb színésznek járó elismerést.

Penn a szervezőkre utalva arról beszélt, „imádkozik, hogy ne legyenek olyan, magukat a nagyobb jó képviselőinek tartó emberek” , akik úgy döntenek, hogy nem fontos most lehetőséget biztosítani az ukrán vezetésnek.

Más hírességek is síkra szálltak már azért, hogy Zelenszkij beszélhessen az Oscar-gálán, köztük Amy Schumer. A The New York Post március 25-én arról számolt be, folyamatban vannak tárgyalások erről, de mostanáig ezt az információt nem erősítették meg – írja a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet