Segítséget vár egy szombathelyi kisfiú

A műtétjéhez remélnek anyagi támogatást.

Ihász Norbert Facebook oldalán találtuk a felhívást. Közzé tesszük, így talán több emberhez eljut:


Kedves Ismerősök, Barátaim!

Kisfiam, Ihász Dávidka 2021.05.13-án született. 7 hetes volt, amikor magas májfunkciós értékeket mutattak ki nála egy laborvizsgálaton. Budapesten, a Semmelweis 1. számú gyermekklinikán végzett kivizsgálás során megállapították, hogy egy ritka, de nagyon súlyos epeúti betegségben szenved.

Ihász Dávid
Facebook

10 hetes korában életmentő műtétet hajtottak végre rajta, de sajnos a műtét nem járt sikerrel. Dávidkának egyetlen lehetőséget csak az élődonoros transzplantáció adhat a gyógyulásra, amelyet csecsemők esetében kizárólag Németországban, Hamburgban végeznek, ahol feleségem Erika lesz a donor. A műtét szervezése folyamatban van, heteken belül várható az utazás.

A családunk anyagi erőforrásait a gyermekünk gyógyítása érdekében tett erőfeszítések már eddig is nagyon megviselték. A műtét és a repülőút költségeit finanszírozza az OEP, a hamburgi lakhatás költségeit azonban csak részben sikerült előteremteni. Kérem, aki tud, segítsen! Előre is köszönöm/köszönjük a segítséget!

Támogatásotokat a következő számlaszámra várjuk:

12085004-00590090-00100006

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek