Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több irodalmat a kávéházakba!

A SEK Irodalmi Műhelye nem tétlenkedik, a fiatalok aktívan az emberek közé viszik az irodalmat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A SEK Irodalmi Műhely október 5-én este tartotta harmadik találkozóját, melynek keretében a fiatalok vendégszereplőkkel kiegészülve a Frei Cafe színpadát foglalták el. Az est fellépője a Vek Projekt (jelentése vezeték nélküli kapcsolat) nevű duó - név szerint Földi Veronika és Szinay Balázs - volt, akik kortárs verseket zenésítettek meg.

SEK Irodalmi Műhely a Café Freiben
Ez is egy felolvasott mű
Lutor Katalin

Az Irodalmi Műhely tagjait is arra biztatták, hogy ne habozzanak őket meglepni néhány alkotással, melyet később talán lemezeken is visszahallgathat bárki. A dalok között a Műhely vállalkozóbb kedvű tagjai a színpadon előadhatták alkotásaikat.

A kávézó esti vendégei érdeklődve fogadták a fiatalos megmozdulást, sokan közelebb ültek, hogy végighallgassák a mikrofon mögött verselőket/dalolókat. Az Irodalmi Műhelyből Lutor Katalin, Cserményi Zsombor, Varga Mátyás és Kocsis Marcell adták elő írásaikat - verseket, slam poetry szövegeket -, valamint Doma Bence ragadott hangszert négy egy szál gitáros dal erejéig.

Az elmúlt hetekben aktív volt a Műhely, most azonban kis szünet jön. Egy biztos: mindenki időben tudni fogja, hol lehet jól lakatni az irodaloméhes szíveket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés