3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Semjén Zsolt szerint a politika kiegyezik, a lélek kiengesztelődik

Ámen.

Kiegyezni a politika is tud, de kiengesztelődni csak a lélek és ebben megkerülhetetlen szerepe van az egyházaknak - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes pénteken Pannonhalmán.

"Mi reménykedünk a kiegyezésben, de ennek végső alapja a kiengesztelődés, és ebben nagy tisztelettel figyelünk az egyházakra" - tette hozzá Semjén Zsolt a bencés főapátságban rendezett, Keresd a békét és járj utána! nemzetközi ökumenikus konferencián.

A konferencián I. Bartholomaiosz konstantinápolyi egyetemes pátriárka elmondta, a természettel való béke összefonódik az embertársakkal való békével. A társadalmi igazságosság feltételezi az Istennel való békét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet