Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sérültnek látszó ló miatt hívták reggel a 112-es segélyhívót

Olvasónk jelezte, hogy egy látszólag lábsérülést szenvedett magányos lovat észlelt Kám és Bejcgyertyános között, hajnali 5 órakor.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A férfi elmondása alapján úgy tűnt, hogy a ló lába sérült, ő töröttnek vélte. Értesítette a 112-es segélyhívót, ahonnan azt a választ kapta, hogy a jelzését továbbították a rendőrségnek. Egy darabig még állt a ló közelében, nehogy elüssék, de munkába kellett mennie.

Olvasónk azután érdeklődött rajtunk keresztül, hogy vajon mi lett a ló sorsa, megtalálták-e a kiérkező rendőrök? Kérdéseinket elküldtük a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságnak. A szűkszavú válasz azonban megnyugtathatja olvasónkat, aki minden tőle telhetőt megtett az elkóborolt ló érdekében.

„A Vasvári Rendőrkapitányság munkatársai a lovat épségben visszakísérték a tulajdonosához” – válaszolt egyik kérdésünkre Cser Zsófia c. rendőr főhadnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője.

Címlapképünk illusztráció.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés