Shane dühkitörései miatt szakított vele Szabó Zsófi

„A nem hétköznapi veszekedés odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött.”

Szerdán a közösségi médiában jelentette be Szabó Zsófi és Shane Tusup, hogy felbontották Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup May 19. 10:08 az eljegyzésüket. A műsorvezetőnő és a sztáredző nem nyilatkoztak a szakítással kapcsolatban azóta sem, de úgy tudni, a kapcsolat végét Tusup dühkitörései okozhatták.

Ezzel kapcsolatban most a Bors című lapban jelent meg egy cikk, és az újság arról tudósít, hogy volt egy konkrét veszekedés, amely egyenesen a szakításhoz vezetett.

„Shane őrjöngött és rázárta az ajtót Zsófira, aki pánikrohamot kapott. A nem hétköznapi veszekedés odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött. Az úszóedző észhez térhetett párja szavaira és csak azért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből, mert Shane végül lecsillapodott” – többek között ez áll a lap friss cikkében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű