Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Fogadjunk, hogy így még sohasem látta az egyik legnagyobb rapslágert

A YouTube-sztár jelnyelven adja elő Eminem Lose Yourselfjét. Az egészet!

Most kicsit vonatkoztassunk el a honi megélhetési rapperektől, akik a piáláson és a bulikán, és a menőnek levésen kívül nem sok minden másról tudnak beszélni. Ami most jön, az ezen jócskán túlmutat.

A YouTube-sztár Shelby Mitchusson amerikai jelnyelvre (ASL) interpretálta a teljes szöveget, ami már önmagában nem kis teljesítmény, de amitől igazán egyedivé vált Shelby produkciója, az az, hogy a szöveg mellett az érzelmek és a feszes ütemek is megjelennek a mozgásában és a gesztusaiban.

Zenével és némítva is izgalmas nézni, amit csinál, nem véletlenül fedezte fel magának az internet népe ezt a videóját. A Redditre is felkerült, és jó pár kommentben már írták, hogy a Rap God című szintén Eminem-slágert szeretnék látni Shelby előadásában, ami azt jelenti, hogy az Oscar-díjas után a Guinness-rekorder is sorra kerülhet.

A Rap God és a Guinness-rekord

Azért ezt a dalt mi is megnéznénk Shelby Mitchusson előadásában, ugyanis Eminem 1560 szavas, 6 perces és 4 másodperces művében alapjáraton 4,28 szó hangzik el másodpercenként. Ezen felül van egy 15 másodperces szakasz, ami még nyelvtörőnek is durva a maga 97 szavával, itt a másodpercenkénti átlag már 6,46 szó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra