Fogadjunk, hogy így még sohasem látta az egyik legnagyobb rapslágert

A YouTube-sztár jelnyelven adja elő Eminem Lose Yourselfjét. Az egészet!

Most kicsit vonatkoztassunk el a honi megélhetési rapperektől, akik a piáláson és a bulikán, és a menőnek levésen kívül nem sok minden másról tudnak beszélni. Ami most jön, az ezen jócskán túlmutat.

A YouTube-sztár Shelby Mitchusson amerikai jelnyelvre (ASL) interpretálta a teljes szöveget, ami már önmagában nem kis teljesítmény, de amitől igazán egyedivé vált Shelby produkciója, az az, hogy a szöveg mellett az érzelmek és a feszes ütemek is megjelennek a mozgásában és a gesztusaiban.

Zenével és némítva is izgalmas nézni, amit csinál, nem véletlenül fedezte fel magának az internet népe ezt a videóját. A Redditre is felkerült, és jó pár kommentben már írták, hogy a Rap God című szintén Eminem-slágert szeretnék látni Shelby előadásában, ami azt jelenti, hogy az Oscar-díjas után a Guinness-rekorder is sorra kerülhet.

A Rap God és a Guinness-rekord

Azért ezt a dalt mi is megnéznénk Shelby Mitchusson előadásában, ugyanis Eminem 1560 szavas, 6 perces és 4 másodperces művében alapjáraton 4,28 szó hangzik el másodpercenként. Ezen felül van egy 15 másodperces szakasz, ami még nyelvtörőnek is durva a maga 97 szavával, itt a másodpercenkénti átlag már 6,46 szó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű