Sikeres újraélesztés Kőszegen - tűzoltók segítségét kérték a mentők a betegmozgatáshoz

Olvasónk jelzése alapján mentők, majd tűzoltók érkeztek egy kőszegi házhoz. Rákérdeztünk, mi történt a helyszínen.

Rosszulléthez riasztották a mentőket 2024. április 30.-án reggel a kőszegi Gábor Áron utcába. Ott azonban komoly feladat várt rájuk.

A helyszínről sikeres újraélesztést követően egy 75 év körüli férfit szállítottak bajtársaink kórházba - válaszolt kérdésünkre Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője.

Úgy tudjuk, hogy a helyszínre érkezett Szombathelyről a tűzoltók magasból mentő gépjárműve is, aminek segítségével a beteget biztonságosabban kijuttathatták a mentő járműhöz.

A címlapkép illusztráció.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló