Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Skoda hajtott Ford elé Szombathelyen – többen is kikerülték a sávot lezáró rendőrautót

Szerencsés kimenetelű közlekedési baleset történt a reggeli csúcsforgalomban, Szombathelyen. Az autókban ülő öt ember közül senki sem sérült meg.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Jégpince úton érkezett a Bartók Béla körút kereszteződéséhez egy Skoda személyautó.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A sofőr figyelmetlenül hajtott be a kereszteződésbe és ütközött a neki jobbról, a Jókai Mór utcában érkező, az uszoda felé tartó Forddal, ami ettől a Gagarin utcába sodródott.

TM

Szintén szerencse, hogy a Gagarin utcánál egyetlen autó sem állt, kihajtásra várva.

A balesetben senki sem sérült meg, a járműveket szombathelyi tűzoltók áramtalanították.

TM

A Gagarin utcában egy rendőrautó állt keresztbe a Bartók Béla körút felé vezető sávban, jelezve, hogy az utat lezárták, de mivel szemből érkeztek járművek, így abba a sávba nem lógott át a rendőrautó. Így aztán többen ki is kerülték a különösen „parkoló”, villogó tetejű útakadályt.

TM

Sokadszorra jelezzük, a rendőrök nem a szomszédos italboltba szaladtak be frissítőért az úttesten hagyva az autójukat, hanem lezárták az utat, azaz arra szabályosan nem lehetett volna tovább menni. Kíváncsiak lennénk arra, hogy ha a rendőrautót kikerülők kapnának egy 10-30 ezer forintos „figyelmeztetést”, akkor közülük hányan lennének felháborodva és hányan emlegetnének „pénzbehajtást”?

TM
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés