Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Most ön is segíthet tíz ifjú szombathelyi sportolónak, hogy eljusson a balatoni edzőtáborba!

Sajnos nem minden család engedheti meg magának a nyári táborozást.

A Skorpió Box Clubot már egyáltalán nem kell bemutatni Szombathelyen. 2007-es alakulásuk óta az ökölvívás népszerűsítése mellett a fiatal sportolók felkarolása az egyik legfontosabb küldetésük.

Skorpió Box Club

Mivel mára már közel félszáz tagjuk van, a Skorpió Box Club saját edzőteremmel rendelkezik, ahol egy szakedző és két segédedző gondoskodik a megfelelő szakmai munkáról. A megfelelő szakmai felkészítést igazolja, hogy a klubtagok jelentős része hivatalosan igazolt versenyző, akikkel sorra érik el sikereiket hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt.

Az elmúlt néhány évben elért eredményeik a teljesség igénye nélkül:

Muhovics Milán válogatott kerettag és EB IV. helyezett, magyar bajnok, Pörge Bálint válogatott kerettag és EB-tartalékos, magyar bajnok, Oláh Vadász Zoltán válogatott kerettag és EB-tartalékos, magyar bajnok, Stark Réka a Heraklész-program tagja, magyar bajnok.

Skorpió Box Club

Nagyon nagy hangsúlyt fektetnek az utánpótlásra, sportolóik jelentős része fiatalokból áll.

Edzőtábor és nyaralás egyben a Balaton partján

Hagyományosan minden nyáron edzőtábort tartanak a Balaton partján, ahova fiatal tehetségeiket viszik magukkal, biztosítva az eredményes felkészülést, nem mellőzve nyaralás élményeit sem.

Skorpió Box Club

Idén is lehetősége van a gyerekkorú sportolóiknak, hogy július 22. és 29. között Balatongyörökön eltöltsenek néhány felhőtlen napot az ökölvívó táborban. Sajnos azonban nem minden gyermek családja engedheti meg magának ezeket a kiadásokat.

Varga Roland vezetőedzőtől tudjuk, hogy az edzőtábor fizikailag és fejben is nagyon fontos a sportoló gyerekek felkészítése szempontjából. A klub most támogatást gyűjt, tíz gyermeknek szeretnék biztosítani a táborozás lehetőségét.

A felajánlásokat a skorpiobc@gmail.com email-címen lehet jelezni. A Skorpió Box Club cikkünkön keresztül is köszönetét fejezi ki minden támogatója felé.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra