Sopronban sem léphet fel az Orbán-paródiáiról ismert Somogyi András

A humorista már nem először próbált termet bérelni a soproni Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központban.

A humorista már nem először próbált termet bérelni a soproni Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központban vagy a szintén általuk működtetett GYIK rendezvényházban.

Szerinte nem egyedi eset, hogy nem engedik termet bérelni egy kulturális közintézményben. Ezúttal Sopronból érkezett elutasító válasz – írja a 24.hu.

„Köszönöm újbóli megkeresését, sajnálom, de intézményünk nem tudja fogadni” – kapta válaszként Somogyi András a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft.-től.

Januárban Kiskőrösön még azzal indokolták az elutasítást, hogy politikai paródiákat és ahhoz kapcsolódó műsort nem engedhetnek fel a színpadra. De Somogyi kapott már elutasító választ Kecskemétről, Békésről és Gyuláról is.

A Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. a cikk megjelenéséig nem reagált a lap megkeresésére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek