Kerestük, de nem találtuk Soros Györgyöt az ötven legbefolyásosabb zsidó listáján

Ivanaka Trump és Mark Zuckerberg azonban ott van az élvonalban.

Szeptember huszonkilencedikétől a mai napig tart a zsidó újév, a Rós hásáná. Csak úgy, mint a hazait, az izraeli sajtót is elárasztják ilyenkor a mindenféle összegző listák.

Origo

A Jerusalem Post összeállította az év 50 legbefolyásosabb zsidó emberének listáját. Bármennyire is meglepő, de nem találjuk rajta a hazánk ellenségének kikiáltott Soros Györgyöt. Lehet, hogy mégsem ő irányít mindent?

A listát az izraeli hírszerző szolgálat, a Moszad igazgatója, Yossi Cohen vezeti. De megtaláljuk még az amerikai elnök lányát, Ivanaka Trumpot, a Wonder Womant alakító Gal Gadotot és a Facebook-alapító Mark Zuckerberget is.

( Via: Index)
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet