Sorra oszlatják fel önmagukat a jobbikos alapszervezetek

Mindezt a Jakab Péterhez köthető A Nép Pártján nevű Facebook-oldalon osztották meg közleményként.

„Az elmúlt napokban a Jobbik alábbi szervezetei feloszlatták magukat: Bőcs, Abaújszántó, Tarcal, Tiszaújváros, Borsodszirák, Vaja, Csaholc, Létavértes, Vámospércs és Ges ztely”

– olvasható A Nép Pártján nevű Facebook-oldal posztjában.

Indoklásként többek között azt írták, hogy a Jobbik elnökségének és frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak, akiknek sokkal fontosabb a pénz, a hatalom, mint a Haza sorsa. De olyan vádat is felhoztak, miszerint a párt vezetése összejátszik a Fidesszel.

Hozzátették: „a Jobbik elnökét, Jakab Pétert megpróbálták feláldozni, kivégezni az Orbán-rezsim érdekében.” A közlemény végén kijelentik, hogy a tíz feloszlott párt Jakab Péter mellett marad, vagyis a Nép pártján - írja a 168ora.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek