Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Van gyerek a családban? Egészséges ajándékot szeretne karácsonyra adni? Akkor vásároljon Sószoba-bérletet!

Még időben ajánlunk egy igazán egészséges meglepetést, amivel különösen kisgyermekes családoknak szerezhet örömet. Lehetőség van öt, tíz és húsz alkalmas bérletet vásárolni, szép csomagolásban, ajándék sókristállyal.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Thököly utcai SÒSZOBA valójában egy egészséges játszótér, ahol a gyerekek csúszdázhatnak, homokozhatnak a sóhomokozóban, miközben a levegőbe porlasztott sót belélegezve megszűnik az ebben a korban oly gyakori folyamatos köhögés és orrfolyás. Így elkerülhető az antibiotikum-kúra, a hiányzás bölcsiből, oviból, iskolából, és a szülőknek sem kell gyermekük betegsége miatt szabadságot kivenni. Sokan baráti család is jár hozzánk, akik ugyanarra az időpontra időzítik a sószobai látogatást, így a barátok a rossz idő ellenére is együtt játszhatnak.

Nem csak betegség esetén ajánlatos hozzánk jönni. Sokan heti egy látogatással bebiztosítják magukat és úgy megerősítik az immunrendszerüket, hogy meg az enyhe megfázás is elkerüli őket.

A mi SÒSZOBÀNK hatása teljesen természetes, semmilyen mellékhatása nincsen. Ugyanakkor a kétkedőket orvosi állásfoglalásokkal tudjuk meggyőzni, ugyanis a legjobb szakvéleményeink vannak, többek között a Debreceni Egyetem Orvosi Karának Kutatásetikai Bizottságától, továbbá Dr. Szilasi Máriától, a Tüdőklinika professzor asszonyától. A Tüdőgyógyász Szakmai Kollégium kiegészítő eljárásként javasolja. A hivatalos igazolások a honlapunkon olvashatók.

Még egy fontos dolog: sok mindent

ránksóznak

sószobaként, de fontos tudni, hogy a hagyományos sótéglával kirakott helységek esztétikusak ugyan, de hatástalanok, hiszen nem kerül só a levegőbe. Mi azonban AREC eljárást alkalmazunk, ami azt jelenti, hogy a levegőbe porlasztunk 0,5 és 5 mikron közötti, vagyis rendkívül csekély átmérővel rendelkező sószemcséket, és így szemmel is látható sóködöt hozunk létre. Ezek az igen apró szemcsék képesek eljutni a tüdő legmélyébe, a legkisebb hörgőcskékbe is, vagyis ahol a valódi probléma van.

Ráadásul a terápia során ionizált sót használunk fel, ami tovább többszörözi az eljárás hatásfokát. A kúra során a belélegzett sószemcsék rátapadnak a káros sejtekre, és elpusztítják azokat. Ezt követően az elhalt sejtek orrváladék formájában, vagy köhögés útján kiürülnek a szervezetből, és szépen kitisztulnak a légutak és a tüdő. És bár sokan attól félnek, hogy az ilyen helyiség a betegségek melegágya lehet, ez tévedés. Épp ellenkezőleg, ugyanis az ionizált só teljes mértékben fertőtleníti a szobát, olyan minőségű levegőt biztosítva, mint amilyen kórházi műtéteknél szükséges.

Nem utolsósorban: tudta, hogy gyermek 14 éves koráig egy kísérőnek díjmentes a kezelés? És hogy ha testvérek egyidejűleg jönnek kezelésre, egy gyermek teljes árat, a többi testvér fél árat fizet csak?

Reméljük, hogy érveink meggyőzték, és akár ajándékba szánja, akár a saját egészsége érdekében, de eljön hozzánk. Várjuk szeretettel a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Nem fognak csalódni.

Időpont egyeztetés: 06/30 434-6280, Szombathely, Thököly u. 12.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés