Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sötétség a városháza környékén

Nem, ebben semmi vicc, Szombathely tényleg ilyen.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még meg sem száradt a festék a monitoron az előző "nem világít" témájú irkafirkánk után Ön milyen címet adna annak a cikknek, 2014. December 31. 17:25 , erre tegnap este olyat láttunk, hogy igazán meg sem lepődtünk. Ezúttal a Thököly utca egy része borult sötétségbe, a forgalmas Városháza megálló és környéke nézett ki úgy, ahogy nem kéne.

Nem működő közvilágítás a Thököly utcában
A bal oldali lámpa másodpercekre néha felvillant, a többi téli álmot aludt
BZ

A szolgáltatóhoz nem telefonáltunk be, de talán az illetékesek is olvassák ezt. Ha már itt tartunk, ajánljuk a pár nappal ezelőtti cikkünk facebookos kommentjeit, ott még akad néhány észrevétel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés