Hatos Gábort és Németh Pált is köszöntöttek a Városházán

Mint ismert, Németh Pál, a Dobó SE edzője és Hatos Gábor, a Haladás-Force birkózó olimpikonja személyesen nem tudott megjelenni két hete, amikor a szombathelyi olimpikonokat jutalmazták. Így a köszöntésre ma délelőtt került sor.

A polgármester, dr. Ipkovich György köszöntőjében ezúttal is kiemelte, hogy Szombathely nemzetközi szinten is kiemelkedő sportágait – az atlétikát és a birkózást - a jövőben fokozottabban támogatja majd a város.

Hatos Gábor azt mondta, nagyon örül a támogatásnak, a Pekingben történtekkel már nem akar foglalkozni, mostantól már a jövő évi VB-re és EB-re készül, ahol szeretné egy éremmel kárpótolni a neki szurkolókat.

Olimpia sajtótájékoztató - elmaradt jutalmak
Németh Pál elgondolkodik a jövőjét illetően. Tekintse meg galériánkat!
sadness

Németh Pál is örült a kitüntetésnek, a mesteredző azonban azt mondta, ennek már jóval korábban meg kellett volna történnie.

- Remélem, hogy úgy fog történni, ahogy a polgármester úr elmondta. Ennek ugyanis már régóta így kellene lennie. Hiszen, ha visszatekintünk, az elmúlt hat olimpián Vas megyét és Szombathelyt mindig képviselte a Dobó SE, vagy éppen a Haladás VSE. És tegyük hozzá, eredményesen. Egyelőre még nem tudom, hogy hogyan alakul a folytatás, hiszen előbb el kéne döntenem magamban, hogy belevágjak-e a következő négy évbe, vagy sem. Nem csak a korom miatt mondom ezt, hanem egyszerűen a sport Magyarországon annyira leamortizálódott, hogy ez már elgondolkodtató. Nem úgy megy ez már, mint húsz-harminc évvel ezelőtt. Messze nem ugyanazok az értékek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport