Eddig: 1 639 863 / 3 000 000 Ft, 75 támogató. Még8nap.
Légy része az igazságnak!

Hatos Gábort és Németh Pált is köszöntöttek a Városházán

Mint ismert, Németh Pál, a Dobó SE edzője és Hatos Gábor, a Haladás-Force birkózó olimpikonja személyesen nem tudott megjelenni két hete, amikor a szombathelyi olimpikonokat jutalmazták. Így a köszöntésre ma délelőtt került sor.

A polgármester, dr. Ipkovich György köszöntőjében ezúttal is kiemelte, hogy Szombathely nemzetközi szinten is kiemelkedő sportágait – az atlétikát és a birkózást - a jövőben fokozottabban támogatja majd a város.

Hatos Gábor azt mondta, nagyon örül a támogatásnak, a Pekingben történtekkel már nem akar foglalkozni, mostantól már a jövő évi VB-re és EB-re készül, ahol szeretné egy éremmel kárpótolni a neki szurkolókat.

Olimpia sajtótájékoztató - elmaradt jutalmak
Németh Pál elgondolkodik a jövőjét illetően. Tekintse meg galériánkat!
sadness

Németh Pál is örült a kitüntetésnek, a mesteredző azonban azt mondta, ennek már jóval korábban meg kellett volna történnie.

- Remélem, hogy úgy fog történni, ahogy a polgármester úr elmondta. Ennek ugyanis már régóta így kellene lennie. Hiszen, ha visszatekintünk, az elmúlt hat olimpián Vas megyét és Szombathelyt mindig képviselte a Dobó SE, vagy éppen a Haladás VSE. És tegyük hozzá, eredményesen. Egyelőre még nem tudom, hogy hogyan alakul a folytatás, hiszen előbb el kéne döntenem magamban, hogy belevágjak-e a következő négy évbe, vagy sem. Nem csak a korom miatt mondom ezt, hanem egyszerűen a sport Magyarországon annyira leamortizálódott, hogy ez már elgondolkodtató. Nem úgy megy ez már, mint húsz-harminc évvel ezelőtt. Messze nem ugyanazok az értékek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra