Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

150 négyzetméteres, 25 eszközből álló sportparkkal bővült a szombathelyi 11-es Huszár úti tömbbelső

Van itt lépegető egység, majomlétra, bordásfal, húzódzkodó és még sok más sporteszköz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma délelőtt a 11-es Huszár úti tömbbelsőben (a laktanya mellett) átadtak egy D-típusú sportparkot, amiről a körzet képviselője, Bokányi Adrienn tartott sajtótájékoztatót.

150 négyzetméteren 25 sporteszköz várja a sportolni vágyókat
Kiss Tamás
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Aki esetleg nem tudná, mi az a D-típusú sportpark, ne ijedjen meg, csak figyeljen.

A, B, C és D típusba soroljuk a sportparkokat, s ez a besorolás a méretükre vonatkozik. A legnagyobb a D, ami azt jelenti, hogy minimum tizenöt sporteszköznek kell garantálnia a változatos testedzés lehetőségét.

Sportpark átadás, 11-es Huszár úti tömbbelső
Bokányi képviselőnő és a gyerekek
Kiss Tamás

A most átadott, 11-es Huszár úti sportpark 150 négyzetméteren terül el és huszonöt eszközzel rendelkezik.

Bokányi Adrienn elmondta, hogy a munka során sajnos ki kellett vágni egy fenyőfát, de ennek pótlására egy öttövises lepényfát fognak elültetni a park mellett.

Hangsúlyozta, hogy a mostani városvezetés célul tűzte ki, hogy a szombathelyieknek több lehetőségük legyen sportolni, egészségesebb életet élni.

Nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy magam is rendszeresen használom a stromfeldi és a sportligeti fitness parkot is, és mindig meggyőződöm róla, hogy ezeknek nagy a kihasználtsága – tette hozzá Bokányi Adrienn.

Alig ért véget a sajtótájékoztató, mikor három gyerek már a kerítésnél gyülekezve kérdezgette, mikor lehet bejönni.

Kiss Tamás
Kiss Tamás
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés