Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

150 négyzetméteres, 25 eszközből álló sportparkkal bővült a szombathelyi 11-es Huszár úti tömbbelső

Van itt lépegető egység, majomlétra, bordásfal, húzódzkodó és még sok más sporteszköz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma délelőtt a 11-es Huszár úti tömbbelsőben (a laktanya mellett) átadtak egy D-típusú sportparkot, amiről a körzet képviselője, Bokányi Adrienn tartott sajtótájékoztatót.

150 négyzetméteren 25 sporteszköz várja a sportolni vágyókat
Kiss Tamás

Aki esetleg nem tudná, mi az a D-típusú sportpark, ne ijedjen meg, csak figyeljen.

A, B, C és D típusba soroljuk a sportparkokat, s ez a besorolás a méretükre vonatkozik. A legnagyobb a D, ami azt jelenti, hogy minimum tizenöt sporteszköznek kell garantálnia a változatos testedzés lehetőségét.

Sportpark átadás, 11-es Huszár úti tömbbelső
Bokányi képviselőnő és a gyerekek
Kiss Tamás

A most átadott, 11-es Huszár úti sportpark 150 négyzetméteren terül el és huszonöt eszközzel rendelkezik.

Bokányi Adrienn elmondta, hogy a munka során sajnos ki kellett vágni egy fenyőfát, de ennek pótlására egy öttövises lepényfát fognak elültetni a park mellett.

Hangsúlyozta, hogy a mostani városvezetés célul tűzte ki, hogy a szombathelyieknek több lehetőségük legyen sportolni, egészségesebb életet élni.

Nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy magam is rendszeresen használom a stromfeldi és a sportligeti fitness parkot is, és mindig meggyőződöm róla, hogy ezeknek nagy a kihasználtsága – tette hozzá Bokányi Adrienn.

Alig ért véget a sajtótájékoztató, mikor három gyerek már a kerítésnél gyülekezve kérdezgette, mikor lehet bejönni.

Kiss Tamás
Kiss Tamás

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés