Strandmisét tartanak Tihanyban június 26-án, vasárnap

Fürdőzőkkel bulizik a pap a Balatonnál.

Balaton-parti zenés istentiszteletet tart Tihanyban az Ökumenikus Egyház június 26-án 10 órától. A rendhagyó „strandmisén” az Ökumenikus Egyház lelkésze hirdet igét. A közvetlenül a vízparton tartott szertartáson a Shygys-ból Julianként ismert, jelenleg a Melody Makert erősítő énekes, Gajdos Attila is részt vesz a gospel kórus tagjaként.

Strandmise
ökumenikus egyház

Olyan ismert dalok csendülnek fel majd vasárnap, mint az Apáca show című film által ismertté tett „I will follow him” , vagy az Aretha Franklin nyomán népszerűvé vált „Ain't no mountain high" . Elhangzik az angol királyi esküvő óta templomokban is énekelt „Stand by me”, és a jelenlévők az „Oh, happy day” ritmusainál akár be is kapcsolódhatnak a közös éneklésbe. Az eseményen való részvétel természetesen díjmentes - írja a Ripost .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek