Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Súlyosan megsérült a balesetet okozó sofőr Gencsapátinál (Frissítve.)

Citroen és Volkswagen ütközött a 87-es főúton hétfőn délelőtt. Újabb szemtanú jelentkezett.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 87-es főúton Gyöngyösfalu és Szombathely között, és bár a vasúti átjárónál hevernek a roncsok, nem vonatbaleset történt.

TM/Nyugat.hu

A Citroen kisteherautót vezető férfi elmondása szerint pont akkor váltott pirosra a lámpa, amikor átkelt, a szemből érkezők pedig lassítottak, azonban egy Szombathely felé tartó Volkswagen személyautó vezetője későn észlelte az előtte forgalmi okból lassító járműveket. Az ifjú hölgy fékezett és félrerántotta a kormányt és a kisteherautó elé pördült.

TM/Nyugat.hu

Információink szerint a Volkswagen vezetője súlyosan megsérült, a szombathelyi tűzoltók szabadították ki a roncsból, majd a mentők kórházba szállították. A Citroen sofőrje nem sérült meg.

A forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán haladhat Szombathely és Gyöngyösfalu között. A helyszíni szemle és a roncsok elszállítása után újra zavartalanul haladhat a forgalom.

Hogy történhetett?

Szerkesztőségünkbe cikkünk megjelenése után jelentkezett a baleset közvetlen szemtanúja, a kórházba került hölgy párja.

A következőket mondta el nekünk. Két autóval haladtak egymás mögött a párjával. Ő ment elől. Úgy 50-60 méterre volt tőle a vasúti átkelő, amikor annak a lámpája elkezdett pirosan villogni, jelezve, hogy a sorompó le fog záródni. Szólt a párjának, akivel kihangosítós telefon kapcsolatban voltak, hogy ne hajtsunk át a vasúti átjárón. „Elkezdtem lassan fékezni, mögöttem a párom is.

A vizes úton az ő autója a fékezéstől megcsúszott és 180 fokos fordulatot kezdett volna tenni. Ezzel kifordult a szembejövő Citroen kisteherautó elé, aki valószínűleg a pirosan villogó átjárón hajtott át.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra