Súlyosan bántalmazott csecsemőt ápolnak a szombathelyi kórházban - Frissítve

A kórház is válaszolt érdeklődésünkre, mint kiderült, már nem ott ápolják a néhány hetes gyermeket.
A vaol.hu információ szerint egy súlyosan bántalmazott csecsemőt ápolnak a szombathelyi Markusovszky-kórházban.

A lap úgy értesült, a néhány hetes gyermek múlt héten került a kórházba.

A megyei napilap azt írta, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette az információkat, az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálják. A nyomozás érdekeire hivatkozva többet nem árultak el.

Információink szerint a gyermekkel a szülők mentek be a kórházba. Őket a rendőrök elvitték. De ezt a nyomozásra hivatkozva nem erősítette meg lapunknak a rendőrség.

Frissítés (17:45)

Mi is elküldtük kérdéseinket a szombathelyi kórháznak, ahonnan hétfő késő délután az alábbi válasz érkezett:

A www.nyugat.hu internetes hírportál 2024. április 15. napján megjelent cikkében érintett csecsemőt kórházunk szakemberei a felvételt követően ellátták, ápolását jelenleg már nem kórházunk látja el, tekintettel arra, hogy állapota indokolttá tette további hatóságok és egészségügyi intézmények bevonását.

Bővebb információt nem áll módunkban adni - tették hozzá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló