Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megérkezett az első gólya, Suri visszatért Vassurányba

Suri már évek óta érkezik meg február közepén.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is február közepén, pontosabban február 12-én, pénteken megérkezett Suri. Figyelemmel kísérjük, ha szükséges biztosítunk számára megfelelő táplálékot - írták a Surinak készített Facebook-oldalon.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is február közepén megérkezett Suri. Figyelemmel kísérjük, ha szükséges biztosítunk számára megfelelő táplálékot.

Közzétette: Suri, a vassurányi gólya – 2021. február 12., péntek

Suri az elmúlt években mindig az első volt a visszaérkező gólyák között. Igaz, az idén is volt olyan gólya, amelyik itt maradt télra, láttak gólyát januárban Bozsok határában Mire gondolhatott a gólya, amikor nálunk maradt? January 10. 08:26 , majd Gencsapáti környékén Megint van egy gólyánk January 16. 19:48 , de az is lehet, hogy ugyanarról a példányról van szó. .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra