Jobbra nézett az idős biciklis, de balról jött az autó az egyik szombathelyi temetőnél

A biciklisnek nagy szerencséje volt, hogy a személyautót vezető asszony balra húzta a kormányt, de így is ütköztek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt kedden délelőtt a Ferenczy István utcában, a Jáki úti temető főbejáratának közelében.

Suzuki oldalába hajtott egy idős kerékpáros Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

Egy Suzuki személyautó haladt a Ferenczy István utcában a belváros irányába. A menetirány szerinti jobb oldalról, a temető felől egy idős asszony kerékpározott. Rá elsőbbségadás kötelező tábla vonatkozott.

A biciklist megzavarhatták az építési munkálatok
TM/Nyugat.hu

A biciklist valószínűleg megzavarhatták az építési munkálatok. Az autót vezető asszony elmondta, hogy látta az érkező biciklist, de meg sem fordult a fejében, hogy kihajt az útra. Azt is látta, hogy az idős asszony csak jobbra néz és nem lassít.

Suzuki oldalába hajtott egy kerékpáros Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

A Suzuki vezetője balra húzta a kormányt, de a kerékpáros így is belehajtott az előtte elhaladó személyautó oldalába és az aszfaltra esett.

Suzuki oldalába hajtott egy kerékpáros Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

Az autóvezető elmondása alapján az idős asszony nem akarta, hogy mentőt hívjanak hozzá, de a sofőr tárcsázta a segélyhívót. Közben két autóvezető állt meg segíteni, többen viszont csak fotóztak, videóztak a járművekből.

Suzuki oldalába hajtott egy kerékpáros Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom az érintett útszakaszon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló