Vas megyei koronatanú nevezi meg az őszödi beszéd kiszivárogtatóit

Katalin, Imre és Ferenc árulta el Gyurcsányt Szabó Bálint szerint.

A Fiatal Baloldal korábbi Vas megyei elnöke a Heti Válasznak adott interjújában azt állítja, hogy ott volt abban a budapesti lakásban, ahol a három szocialista politikus találkozott Eduardó Rózsa-Floressel, hogy odaadja neki az Őszödön készült hangfelvételt.

Szabó azt állítja, jó barátja volt a később Bolíviában agyonlőtt Rózsa-Floresnek, és reméli, hogy hamarosan kiderül, barátja – aki mindig igyekezett több oldalról bebiztosítani magát - dokumentálta e a terézvárosi lakásban történt találkozót.

Szili Katalin, Szekeres Imre és Juhász Ferenc a Heti Válasznak azt mondták, csak a hírekből ismerik Eduardo Rózsa-Florest. Gyurcsány Ferenc tavaly beszélt arról, hogy három szocialista politikus, egy nő és két férfi szivárogtatta ki az őszödi beszédet, de megnevezni nem kívánta őket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet