Szabó Rebeka és Barabás Richárd marad a Párbeszéd – ZÖLDEK társelnöke

A Párbeszéd – ZÖLDEK a jövőben egy megújuló baloldali, progresszív erő kialakításán és megerősítésén kíván dolgozni.

Tisztújító kongresszust tartott ma a Párbeszéd – ZÖLDEK, amelyen a tagság megerősítette Szabó Rebeka és Barabás Richárd jelenlegi társelnökök mandátumát, így maradnak pozíciójukban. A társelnökök megbízatása két évre szól.

Az elnökség további tagjai:

Jakál Adrienn

Szabó Tímea

Béres András

Kovács Márton

Varga Attila

A Párbeszéd – ZÖLDEK a jövőben egy megújuló baloldali, progresszív erő kialakításán és megerősítésén kíván dolgozni, előremozdítva a potenciális partnerek közötti megértést és együttműködést, valamint erősen építve az önkormányzatokban végzett munkára. A Párbeszéd – ZÖLDEK továbbra is elkötelezett a zöld értékek mellett, így ennek képviseletét ebben a progresszív közösségben is saját feladatának tekinti.

Párbeszéd Zöldek
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek