Szakszervezetek a szombathelyi TDK- és Schaeffler-gyárakban

Kiket védenek és hogyan? Mi értelme ma a szakszervezeteknek Magyarországon? Péntek délutáni podcastunk vendége két szakszervezeti vezető lesz.

Az utóbbi időben kevesebbet beszélünk a szakszervezetekről, pedig azok továbbra is jelen vannak, és akadnak munkahelyek, ahol súlyuk egyáltalán nem elhanyagolandó.

Péntek délutáni podcastadásunknak két szombathelyi szakszervezeti vezető lesz a vendége. Német Attila a TDK-ban működő Elektronikaiipari Dolgozók Független Szakszervezetének (EDFSZ), míg Takáts László a Szombathelyi Autóalkatrészgyártógyártó Dolgozók Független Szakszervezetének (SZAKAD FSZ) az elnöke. Ez utóbbi a Schaeffler szombathelyi üzemében tevékenykedik.

Kezdés délután 3 órakor.

A beszélgetést a Facebook-oldalunkon tudja követni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast