Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Három kisgyerek is ült az autóban, ami szalagkorlátnak csapódott az M86-oson

A baleset körülményei tisztázatlanok.

Répcelak irányába tartott egy Peugeot személyautó pénteken délelőtt, amikor Beled közelében az autó eddig tisztázatlan körülmények között a menetirány szerinti jobb oldalon padkára futott - írja tudósítónk a helyszínről.

A járművet vezető asszony egy hirtelen mozdulattal balra kormányozta az autót, hogy elkerülje az ütközést a szalagkorláttal. A Peugeot átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra és ütközött a szalagkorláttal, majd a roncs a belső sávban állt meg.

Szalagkorlátnak csapódott egy Peugeot az M86-os autóúton
TM/Nyugat.hu

A balesetben az autót vezető nő és a hátsó ülésen utazó két gyermek sérült meg. Az első ülésen információink szerint egy csecsemő utazott, a menetiránynak háttal, szabályosan rögzített babaülésben, ő nem sérült meg.

A Peugeot eddig tisztázatlan körülmények között futott padkára
TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy a kisfiúnak a mellkasát a biztonsági öv "húzta meg", a másik gyermek lába pedig akkor sérült meg, amikor ijedten megpróbálta elhagyni a roncsot. A kinyíló légzsákok miatt az utastérben füst volt.

Kinyíltak a légzsákok a Peugeot-ban, ahol mindenki szabályosan bekötve utazott
TM/Nyugat.hu

A Peugeot-t csornai tűzoltók vontatták le az úttestről.  A mentési munkálatok ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az M86-os autóút érintett szakaszán, a Szombathely felé vezető oldalon. Több kilométeres torlódás alakult ki. A járművezetők a jobb és bal oldalra húzódva mentősávot alakítottak ki.

A Peugeot eddig tisztázatlan körülmények között futott padkára
TM/Nyugat.hu

A forgalom megindulása és a torlódás megszűnése után, a "baleset" jelzés ellenére néhány gépjárművezető nagy, 100 km/óránál lényegesen nagyobb sebességgel hajtott el a Magyar Közút járműve, a roncs és az autómentő mellett.

A Peugeot-t csornai tűzoltók vontatták le az úttestről
TM/Nyugat.hu

Kérjük a járművezetőket, hogy egy baleseti helyszín mellett csökkentett sebességgel és fokozott figyelemmel hajtsanak el,  legyenek tekintettel a mentésben és a műszaki mentésben résztvevőkre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra