A szamarak DNS-ét próbálták bizonyítékként használni

Szegedi szakértő meghallgatásával folytatódott a szamaras ügy Körmenden.

Úgy tudjuk, egy drága módszer segítségével a szamarak DNS-ét próbálták kimutatni a mintákban, de ez nem járt sikerrel.

Szakértő meghallgatásával folytatódott a szamaras ügy
Tánczos Mihály

A minták degradálódtak, romlott állapotúak voltak, talajtól szennyezettek. Nem lehetett kimutatni szamártól származó DNS-t

- mondta el a Szegedi Tudományegyetem szakértője.

Nem szakszerűtlen mintavétel történt, hanem a környezeti körülmények, vonszolás játszott szerepet a degradált mintáknál.

További tanúk és szakértők meghallgatását a bíró elutasította.

Bár korábban valószínűsíthető volt, hogy a mai nap folyamán ítélet születik Hétfőn ítélet születhet a szamárharapásos ügyben 2015. May 10. 10:47 , a tárgyalást elnapolták későbbi időpontra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Halál szamárharapástól

Egyelőre nem tudni pontosan, miért marcangolta meg szamár a magyarszecsődi férfit. A helyszínen jártunk. Videóval.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló