Számítógép-alkatrészeket loptak egy sárvári cég dolgozói, lebuktak

Igazi csapatmunka volt.

A Sárvári Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat azzal a két férfival szemben, akik a vád szerint 2020 februárjában, egy sárvári cég telephelyén tulajdonítottak el számítógép-alkatrészeket - közölte a Vas Megyei Főügyészség.

Az egyik vádlott munkája során egy elkészített számítógépet levett a tesztsorról és abból kiszerelte az alkatrészeket, eközben társa a többi dolgozó figyelmét elterelte, így segítette a bűncselekmény elkövetését.

A két dolgozó a lopással 186.000 forint meg nem térült kárt okozott. A vádlottak büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek