Szappannal mosták ki egy 5 éves gyerek száját az óvodában

Ezt állítja a gyerek édesanyja. A szülők szerint a kisfiú azóta retteg, alvászavarai vannak.

Az RTL Klub számolt be arról, hogy szappannal moshatták ki egy ötéves, hallássérült, beilleszkedési és tanulási zavarokkal küzdő kisfiú száját egy fővárosi óvodában november végén. A gyermek anyja legalábbis ezt állítja, ugyanis a fia sírva mondta el neki, hogy szappannal kimosták a száját, mert csúnyán beszélt.

Ezzel szemben a pedagógiai asszisztens állítja, csak vízzel mosta ki a fiú száját. Az óvoda vezetője elmondta, hogy elsőként szóban vonta felelősségre a dolgozójukat, majd vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Mindenesetre a szülők rendőrségi feljelentést tettek gyermekbántalmazás miatt, és januártól másik óvodába íratják át gyereket, akit az eset nagyon megviselt: alvászavarai vannak, gyakran sír és napokig félt a fürdőszoba közelébe menni. Három hete óvodába sem akar menni, a trauma feldolgozásában pszichológus is segíti.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló