Száraz fű és hulladék is égett hétvégén Vas megyében

Volt dolguk bőven a tűzoltóknak.

Hat, többségében szabadtéren keletkezett tűzesethez riasztották a Vas megyei tűzoltó egységeket a hétvégén – közölte összefoglalójában a katasztrófavédelem.

500 négyzetméteren égett a száraz fű Szőce településen az Arany János utcában pénteken délután. A körmendi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet.

Vágányok között égett a száraz fű a vépi vasútállomás közelében pénteken a kora esti órákban. A tűzesethez a szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével eloltották a tüzet.

Töltésoldalon égett a száraz fű Répcelak és Nick között
Répcelak ÖTP

Raktárépület udvarában égettek papírhulladékot Szombathelyen, a Szent István király utcában szombaton reggel. A szombathelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Leszakadt magasfeszültségű vezeték gyújtotta meg a száraz aljnövényzetet Kamond közelében szombaton délután. A celldömölki önkormányzati, kamondi és jánosházi önkéntes tűzoltók kiérkezésekor a terület fél hektáron égett. Az áramszolgáltató szakemberek áramtalanítottak, az egységek pedig két vízsugárral és több kéziszerszámmal megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat.

200 négyzetméteren égett a száraz fű egy töltésoldalon Répcelak és Nick között vasárnap hajnalban. A répcelaki önkormányzati tűzoltók vízsugarak és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet.

Töltésoldalon égett a száraz fű Répcelak és Nick között
Répcelak ÖTP

10 négyzetméteren égett a háztartási hulladék egy elhagyatott területen Csehimindszenten, a Petőfi Sándor utcában vasárnap este. Mire kiértek a vasvári önkormányzati tűzoltók, a környéken lakók már elkezdték oltani a tüzet, majd az egység teljesen megszüntette az izzást egy vízsugárral.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek