Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Videó: Szarvas rohant Isuzu oldalának – a vadász kiérkezése előtt elsétált a tehén Lukácsházánál

A sofőr fékezett, de egy szarvas nekiszaladt a kocsija oldalának.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt szerdán hajnalban Lukácsháza közelében, a 87-es főúton.

Isuzu oldalának rohant egy szarvas Lukácsháza közelében
TM/Nyugat.hu

Az Isuzu pick-up vezetője észlelte az út felé rohanó állatokat és fékezett. Két szarvas átszaladt az úton, a harmadik pedig a jármű oldalának ütközött. A nagyvad betörte a szélvédőt, letörte a tükröt, behorpasztotta az ajtókat és kitörte a jobb hátsó lámpákat.

Az Isuzu vezetője fékezett, de az autó oldalának nekirohant az egyik szarvas
TM/Nyugat.hu

Az autó vezetője nem sérült meg a balesetben. A szarvas az úton feküdt, majd nem sokkal később a hasára fordult és felemelt fejjel pihegett.

A sofőr nem sérült meg, a szarvas elsétált
TM/Nyugat.hu

A rendőrség értesítette az illetékes vadásztársaságot. Kb. másfél perccel a vadász kiérkezése előtt a szarvastehén lassan felállt, majd elsétált a víztározó irányába. Keresték, de nem találták meg.

Egy órával a baleset után felállt és elsétált az autó oldalának rohanva megsérülő szarvastehén
TM/Nyugat.hu
A forgalom egy sávon haladhatott, rendőri irányítás mellett. Az Isuzu a saját kerekein távozhatott. A sofőrtől megtudtuk, hogy máskor is volt már ilyen szerencsés kimenetelű vadbalesete. Korábban egy vaddisznóval ütközött „érintőlegesen”.
A vadász nem találta meg a sérült szarvastehenet
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra