Szarvasgázoláshoz és beszorult utashoz riasztották a vasi tűzoltókat

Húsvétkor sem volt megállás, két baleset is történt.

Pénteken este szarvast gázolt egy személyautó a 88-as főúton Ölbő közelében. A kiérkező sárvári tűzoltók a járművet áramtalanították és a forgalmi akadályt is megszüntették.

Hétfőn hajnalban a szombathelyi Bogáti útról letért egy személyautó, ami ezután a betonáteresznek ütközött és a tetején állt meg. A sofőr és az egyik utas önállóan el tudta hagyni a gépjárművet, azonban a másik utas beszorult a roncsba. A szombathelyi tűzoltók áramtalanították az autót és feszítővágóval szabadították ki a pórul járt utast.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek