Szauna miatt gyulladt ki egy melléképület Kőszegen

A lángokat messziről lehetett látni szombaton este. Kőszegi és szombathelyi tűzoltókat riasztottak a helyszínre, de az utóbbiakat visszafordították.

A kőszegi Köböl utca egyik családi házának kertjében gyulladt ki egy szauna szombaton este 21 óra után. A lángok átterjedtek a szaunát befogadó 10 négyzetméter alapterületű melléképületre is – válaszolt kérdésünkre Balogh Eszter tűzoltó főhadnagy, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

Szauna miatt gyulladt ki egy melléképület Kőszegen - Fotó: olvasó
TM/Nyugat.hu

Kőszegi önkormányzati- és szombathelyi hivatásos tűzoltókat riasztottak a helyszínre, az utóbbiakat visszafordították. A kőszegi egységek kiérkezésekor a melléképület teljes terjedelmében égett.

A tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat, majd kéziszerszámokkal megbontották az épületet.

Szauna miatt gyulladt ki egy melléképület Kőszegen - Fotó: olvasó
TM/Nyugat.hu

A fotót köszönjük olvasónknak!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló