Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathely döntött – a többség Ikeát szeretne, de sokan már egy H&M-nek is örülnének

Februárban indított szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, vajon Önök szerint milyen üzletek, kávézók, éttermek hiányoznak a szombathelyi látképből. Íme, az eredmények.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Nem igaz, hogy nincs egy normális bolt ebben a városban…” – hallhatjuk napi szinten a Fő téren. Ezen felbuzdulva hirdettük februárban a szavazást Ön szerint Ikea, H&M vagy Starbucks legyen Szombathelyen? 2015. February 28. 15:25 : mondják meg a szombathelyiek, milyen üzletekre lenne szüksége mi kis városunknak. A lehetőségek között akadt butik, kávézó, étterem, de még Gucci is.

A top 3: Ikea, H&M és KFC
Nyugat.hu
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Talán nem meglepő, hogy az első helyen (476 szavazattal) az Ikea végzett. Régóta szükség lenne egy hasonló bútoráruházra, és úgy tűnik, az ötletet sokan támogatják. A már oly sokat emlegetett H&M kapta az ezüstérmet. A 380 voks is elgondolkodtató – talán végre mégis megnyithatna az a szombathelyi üzlet... A harmadik helyezett jóval kevesebb (101) szavazattal a KFC lett. Úgy tűnik, nem elég nekünk a Meki meg a kebab, Szombathely inkább rántott csirkeszárnyra vágyik.

Starbucksra és Auchanra majdnem ugyanolyan igény van, de egy Zara is nagy népszerűségnek örvendene. Akik pedig Libri könyvesboltra vágytak, azoknak nem kell sokáig várni, hisz hamarosan nyit a Fő téri üzletük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Ön szerint Ikea, H&M vagy Starbucks legyen Szombathelyen?

Trendi üzletláncok hada hiányzik Szombathelyről, divat, lakás, gasztro és szórakozás fronton. Mondják meg önök, mire lenne szükség itt a nyugati végen!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés