Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Százmillióval és maszkokkal szállt be a közösbe Gattyán György

Magyarország harmadik leggazdagabb embere a Gattyán Alapítványon és a Docler Alapítványon keresztül segít.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több mint ezer szájmaszkot és százmillió forintot juttatott el a karanténkórházakba Gattyán György alapítványa. Orvosokat, ápolókat is etetnek, és hátrányos helyzetű gyerekeket szerelnek fel laptopokkal – írja az nlc.hu .

Magyarország harmadik leggazdagabb embere a Gattyán Alapítványon és a Docler Alapítványon keresztül, szájmaszkokkal, laptopokkal, asztali gépekkel, étellel és százmilliókkal támogatja részint az egészségügyben dolgozókat, de az adományokból jutott számítástechnikai eszköz a hátrányos helyzetű gyerekeknek is.

Gattyán alapítványai már a veszélyhelyzet kihirdetésekor szájmaszkokat szállítottak a kórháznak, és élelmiszereket a bennük dolgozó személyzetnek. A százmillió forint adományozására azért került sor, mert ugyan felszerelést akartak adni a kórházaknak, de inkább pénzt adtak, mivel az érintettek jobban tudják, mi az, amit be kell szerezniük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés