Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Gyűlik és bűzlik a szemét a szombathelyi Berzsenyi tér környékén

Teli vannak a konténerek a Széchenyi utcában, a lakók a SZOVÁ-tól várják a szállítást, a cég azonban nem hajthat be az építési területre.

Olvasónk a múlt héten hívta fel rá a figyelmet, hogy egyre csak gyűlik a szemét Szombathelyen az egyetem Széchenyi utcai "D" épülete mellett elhelyezett konténerben. A meleg időben már kezdett szaga is lenni a hulladéknak, így hát levelet írtunk a szombathelyi hulladék szállítónak, a SZOVÁ-nak, hogy a Berzsenyi tér felújítása miatt, mi módon változott meg a szemétszállítás a környéken.

Kukák a Széchenyi utcában
Nyugat.hu

A SZOVÁ-tól az alábbi levelet kaptuk válaszként:

Nem módosult a hulladékszállítás rendszeressége a Berzsenyi tér felújítása miatt a forgalomtól átmenetileg elzárt szakaszokon.

Oda a kukásautók sem hajthatnak be, továbbá munkatársaink számára is tilos a belépés az építési területre, ezért a kivitelező cég gondoskodik arról, hogy onnan a hulladékjármű által jól megközelíthető helyre kerüljenek a gyűjtőedények.

Az építési területen kívülre kihúzott kukákat ürítik munkatársaink a korábban megszokott időpontokban.

Tájékoztatási kötelessége a lakók felé társaságunknak nem volt ez ügyben. Kérésére az önkormányzatnak adtuk át az érintett terület hulladékszállítási adatait, azok alapján kell végeznie a kivitelező cégnek a gyűjtőedények megfelelő helyre való eljuttatását.

Kukák a Széchenyi utcában
Nyugat.hu

Az említett egyetem mellett lévő konténert is csak abban az esetben tudjuk üríteni, ha az az építési területen kívülre kerül. Kérjük érintett ügyfeleinket, hogy hasonló panaszukkal forduljanak a kivitelezést végző céghez!

Szóval a kukákat, konténereket, szemetes vödröket tessék szépen kihúzni!

giphy
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra