Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mit keres a megunt plüssmaci a műanyagpalackos szelektív kukában?

Nagy kérdés, és az is, hogy a rongy mióta papír. Adventi hangulat a szombathelyi Kiskar utcában.

Be kell vallanunk, megrögzötten szelektáljuk a hulladékot. Külön a műanyagpalackokat, a papírt, és ezzel nem terheljük a társasház kukáját, megér annyit a dolog, hogy időnként elszállítjuk a legközelebbi szelektív hulladékgyűjtő szigethez.

Ami nekünk a Kiskar utcai nagy parkoló sarkában van a legközelebb. Most is így tettünk, három nappal karácsony előtt, fellélegezvén, hogy az ünnepek alatt nem támad ránk az ásványvizes palackok hada.

De a látvány megdöbbentett, egyúttal elszomorító volt. A szelektív kukákat valaki vagy valakik megtömték elhasznált ruhákkal, rongyokkal, az egyik műanyagpalackos kuka tetején hatalmas, valószínűleg megunt plüssmaci trónolt.

Rongy és plüssmaci a szelektív kukában
Legalább olvasni tudnának
Szilágyi József

Azt nem tudjuk, az illetők tudnak-e olvasni, vagy egyszerűen sz.rnak bele a nagyvilágba, itt ők most lepakolják a cuccot, a többi meg nem érdeklő őket. A nagy részét meg egyszerűen leszórták a földre. Nesze neked, környezetvédelem, szelektív hulladékgyűjtés. Most győzött az önzés és a primitív gondolkodás.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra