Eltűntek a szemétkupacokat vonzó szelektív kukák a Perint partjáról

Persze, kuka nem vész el. Jó ötletnek tűnik.

Talán felsorolni sem lehet, hányszor írtunk már azokról a szelektív hulladékgyűjtő szigetekről, amiket a felelőtlen és másokra magasról leszaró emberek bűzlő szemétkupacokká változtattak. Szombathely több pontján is fotóztunk mi vagy olvasóink ilyeneket, és azokat rendre be is mutattuk.

A Kiskar utcai nagy parkoló északnyugati sarkában, a Perint partján lévő kukákról és környékükről is többször mutattunk elborzasztó képeket, legutóbb bő egy hete, olvasónk jóvoltából.

Ételmaradékok elszórva, patkányok mindenhol, babakocsi a Perint patakba dobva - írja olvasónk

Megint szeméttel árasztották el a szombathelyi Kiskar utcai szelektív hulladékszigetet, sőt, már a Perintet is. "Kedves Nyugat.hu! A Kiskar utcai szelektív hulladékgyűjtő sziget körül és nem csak itt, hanem a Perint patak partján, sőt a híd alatt látható áldatlan állapotokra szeretném felhívni figyelmet.

Vasárnap aztán meglepődve láttuk, hogy nem csak a szemétkupacok, hanem a kukák is eltűntek.

Áthelyezték a Kiskar utcai szelektív kukákat
Szilágyi József (telefonos fotó)

Nem kellett sokáig törnünk a fejünket, megtaláltuk a kukákat. Pontosan a parkoló túloldali sarkában, a Kiskar és a Bürü utcák találkozásánál.

Áthelyezték a Kiskar utcai szelektív kukákat
Szilágyi József (telefonos fotó)

Mutatjuk közelebbről:

Áthelyezték a Kiskar utcai szelektív kukákat
Szilágyi József (telefonos fotó)

Az áthelyezés egyébként jó ötletnek tűnik, hiszen itt jobban szem előtt vannak, a forgalmas út mellett, és talán a szemétkupacokat ideszállítók is meggondolják magukat. Mert ha lebuknak, bizony kemény büntetéseket kell fizetniük.

Ráadásul, ha mégis elszemetesedik a terület, legalább a Perintet nem szennyezik tele. Talán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet