Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eltűntek a szemétkupacokat vonzó szelektív kukák a Perint partjáról

Persze, kuka nem vész el. Jó ötletnek tűnik.

Talán felsorolni sem lehet, hányszor írtunk már azokról a szelektív hulladékgyűjtő szigetekről, amiket a felelőtlen és másokra magasról leszaró emberek bűzlő szemétkupacokká változtattak. Szombathely több pontján is fotóztunk mi vagy olvasóink ilyeneket, és azokat rendre be is mutattuk.

A Kiskar utcai nagy parkoló északnyugati sarkában, a Perint partján lévő kukákról és környékükről is többször mutattunk elborzasztó képeket, legutóbb bő egy hete, olvasónk jóvoltából.

Ételmaradékok elszórva, patkányok mindenhol, babakocsi a Perint patakba dobva - írja olvasónk

Megint szeméttel árasztották el a szombathelyi Kiskar utcai szelektív hulladékszigetet, sőt, már a Perintet is. "Kedves Nyugat.hu! A Kiskar utcai szelektív hulladékgyűjtő sziget körül és nem csak itt, hanem a Perint patak partján, sőt a híd alatt látható áldatlan állapotokra szeretném felhívni figyelmet.

Vasárnap aztán meglepődve láttuk, hogy nem csak a szemétkupacok, hanem a kukák is eltűntek.

Áthelyezték a Kiskar utcai szelektív kukákat
Szilágyi József (telefonos fotó)

Nem kellett sokáig törnünk a fejünket, megtaláltuk a kukákat. Pontosan a parkoló túloldali sarkában, a Kiskar és a Bürü utcák találkozásánál.

Áthelyezték a Kiskar utcai szelektív kukákat
Szilágyi József (telefonos fotó)

Mutatjuk közelebbről:

Áthelyezték a Kiskar utcai szelektív kukákat
Szilágyi József (telefonos fotó)

Az áthelyezés egyébként jó ötletnek tűnik, hiszen itt jobban szem előtt vannak, a forgalmas út mellett, és talán a szemétkupacokat ideszállítók is meggondolják magukat. Mert ha lebuknak, bizony kemény büntetéseket kell fizetniük.

Ráadásul, ha mégis elszemetesedik a terület, legalább a Perintet nem szennyezik tele. Talán.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet