Szeles márciusunk lesz így februárban

Eddig is mozgalmas volt az időjárás, ezután is az lesz.

Folytatódik a mozgalmas, változékony idő, amivel az elmúlt napokban is találkozhattunk bárhol az országban.

A fagypont körüli hőmérsékletű (-3, +3) hajnalt követően folyamatosan erősödni fog a szél, ami miatt hiába melegszik a levegő délutánig 5-9 fokra, azt sokkal hidegebbnek érezhetjük majd.

Néhol eshet az eső, mivel északról egy kiterjedtebb csapadékzóna érkezik. A Sopron-Békéscsaba sávban és környezetében lesz a legdurvább a szél.

A továbbiakban is lehet csapadék bármikor, ám az a hegyekben hó lehet. A hétvége második felében nagy lehűlésre számítanak a meteorológusok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás