Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Személyi változások a Szombathelyi Egyházmegyében

Azonnali hatályú áthelyezések és megbízatások.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2019. február 28-ai hatállyal dr. Székely János megyéspüspök személyi változásokat rendelt el a Szombathelyi Egyházmegyében – közölte lapunkkal Molnár Péter, az egyházmegye sajtómunkatársa.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Varju Gábor atyát a Gércei Plébániáról a Celldömölki Nagyboldogasszony Plébániára helyezte át, plébános helyettesi kinevezéssel.

A Celldömölki Nagyboldogasszony Plébániáról Kovács Ferenc atyát a Székesegyházi Főplébániára helyezte át, kápláni beosztásban.

Dr. Pem László pápai káplán atyát felkérte, hogy a Székesegyház lelkipásztori ellátását – mint a Vasvár-Szombathelyi Székeskáptalan kanonokja – szolgálatával segítse.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés