Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ellepte a szemét a Csónakázótó környékét, a SZOVA elnézést kér

Olvasónk jelentette, hogy túlcsordultak a Csótó környéki kukák. Megnéztük, utánakérdeztünk.

Túlcsordultak a kukák a Csónakázótó mellett - jelentette olvasónk a hét elején. Azt is mondta, hogy a teli kukák miatt sokan eldobják a szemetet a hulladékgyűjtők környékén.

Hétfőn ki is mentünk, megnéztük, fotóink igazolták olvasónk hírét, a képeket galériánkban megnézheti.

Szemetesek a Csónakázó-tó körül
Vágvölgyi Bálint

Felhívtuk a SZOVÁ-t, a városi cég gyűjti a hulladékot a Szomhull alvállalkozójaként a városban. Kis türelmet kértek, szerda reggel megérkezett a válasz.

Szemetesek a Csónakázó-tó körül
Vágvölgyi Bálint

A levélben a SZOVA elnézést kér a Csónakázótó környékén felhalmozódott hulladék miatt, és közlik, hogy a tegnapi napon, vagyis kedden minden kukát kiürítettek a területen.

Szemetesek a Csónakázó-tó körül
Vágvölgyi Bálint

Mint írják, a Csónakázó-tónál hetente kétszer szállítják el a szemetet, hétfőn és pénteken, néhány hete azonban műszaki hibák jelentkeztek, több járművük is meghibásodott, a kézi szemétszedést pedig az eső akadályozta.

Megígérik, hogy azonnali megoldást keresnek, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő, és levonják a személyi felelősséggel kapcsolatos következtetéseket is.

A SZOVA levele

A szombathelyiek elnézését kéri társaságunk a Csónakázó-tónál felhalmozódott hulladék miatt! A tegnapi napon a reggeli órákban munkatársaink kiürítették a tónál található 32 db hulladékgyűjtő edényt és rendbe tették azok környéket.

A Csónakázó-tónál keletkező szemét elszállítása hetente kétszer történik, hétfőn és pénteken. Néhány hete műszaki hibákkal küzdünk, a hulladékgyűjtésben használt eszközeink, járműveink közül több is meghibásodott egy időben, a kézi gyűjtést pedig nehezítette az időjárás (hétfőn és pénteken is esett).

Társaságunk fontosnak tartja Szombathely egyik legszebb térségének tisztán tartását, ezért azonnali megoldást keresünk arra, hogy a jövőben biztosan zökkenőmentesen folyhasson ez a feladat és a személyi felelősséggel kapcsolatos következtetéseket is levonjuk.

SZOVA ZRt.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra