Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Újabb szemétszedést szerveznek a szombathelyiek – március 16-án az oladi kilátót tisztítják meg

A szombathelyiek megelégelték a szeméthegyeket: „Tegyünk együtt a környezetünkért, a tiszta rendezett közösségi helyért!”

Alig pár napja írtunk egy szombathelyi srác szemétszedő akciójáról, most pedig itt egy újabb helybeli kezdeményezése. Dancs Roland az Oladi Kilátó közvetlen környezetét szeretné megtisztítani a sok szeméttől és ehhez a Facebookon kéri a szombathelyiek segítségét.

Tegyünk együtt a környezetünkért, a tiszta rendezett közösségi helyért!

Gyere el és tisztítsuk meg együtt az Oladi Kilátó közvetlen környezetét és a környező erdőt a szétdobált hulladéktól, szeméttől!

2019. március 9-én, szombaton 10.00-kor kezdjük a munkát és ha elegen leszünk, néhány óra alatt be is fejezzük. (Esőnap 2019. március 16, szombat).

Az önkormányzat és a Szova Zrt. biztosítja a számunkra a munkáskesztyűket és a szemeteszsákokat és gondoskodik az összeszedett hulladék elszállításáról is.

Kérlek szóljál a barátaidnak, ismerőseidnek is, együtt könnyebben megy a munka!

Várunk szeretettel, a végén pedig jó kis zsíroskenyér vár hagymával és forró teával ;)

Ez mind szép és jó, mindenki örül a szorgosságuknak és elhivatottságuknak. De nem éppen a lakók feladata lenne Szombathely megtisztítása, nem?

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra