Nem vette észre az autószállító, hogy hátulról belehajtottak Balogunyomnál, egy szemtanú állította meg

Megrongálódott az egyik vadonatúj Land Rover is.

Körmend felé tartott a 86-os főúton egy román rendszámú autószállító tréler, amikor egy személyautó megelőzte és a sofőr jelezte, hogy álljon meg.

TM/Nyugat.hu

A román sofőr nem tudta mire vélni a dolgot, de félreállt, majd az autó vezetője jelezte neki, hogy menjenek a tréler mögé, ahol kiderült, hogy egy szerelvény hátuljára rögzített tábla begyűrődött az egyik új Land Rover alá, megrongálva annak hátulját és alját.

A magyar sofőr egy fényképet is mutatott a kamionsofőrnek, amin látszott egy világos színű Ford és annak rendszáma. A férfi elmagyarázta, hogy a személyautó a Balogunyom közelében található vasúti átjárónál hajtott bele a trélerbe, de az okozó nem igyekezett jelezni a balesetet, a kamionsofőr pedig nem vette észre azt.

TM/Nyugat.hu

Ha a szemtanú nem állítja meg, akkor a Land Roverben esett kár és a tábla árának egy részét valószínűleg a balesetben teljesen vétlen kamionsofőrre terhelték volna, aki gondolkodhatott volna rajta, hol tolatott neki valaminek.

A rendőrségnek átadott rendszám alapján eljárás indul a Ford vezetője ellen és a kárt a személyautó biztosítója téríti, a kamionsofőrnek pedig nem kell magyarázkodnia és pironkodnia az eset miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló