Szentpéterfa Zalaegerszegre indul Varga Barnabás-nézőbe

Minden jegy elkelt a vasárnap Szentpéterfáról Zalaegerszegre induló különjáratra.

Varga Barnabás jelenleg az FTC labdarúgója (Szombathelyen kezdett futballozni), a fővárosi csapat pedig a zalai megyeszékhelyen lép pályára vasárnap. Az nso.hu ezt írja:

A bajnokságban 19 gólos, kilencszeres válogatott Varga Barnabás szülőfaluja ugyanis futball-lázban ég, s a község apraja-nagyja szeretné látni őt a ZTE elleni bajnokin. Mivel a busz már nem fogad utasokat, társas gépkocsik, személyautók indulnak az ötven kilométerre fekvő Zala vármegye székhelyére.

Varga Barnabás
MTI

Információnk szerint nemcsak Szentpéterfáról, hanem az ausztriai Monyorókerékről (Eberau) és Nagymartonból (Mattersburg) – korábban mindkét település csapatában futballozott a középcsatár –, sőt még a távolabb eső burgenlandi falvakból is érkeznek Zalaegerszegre Varga Barnabás barátai, szimpatizánsai, ismerősei, egykori játékostársai, s természetesen ott lesz a lelátón édesanyja, a Szentpéterfán élő kedvese a rokonaival együtt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek